Corurile bisericilor istorice din Cluj-Napoca se vor reuni pe 14 decembrie 2017 pentru a oferi publicului bucuria colindelor, într-un concept ecumenic care durează de mai bine de 25 de ani.

Tradiționala Seară Ecumenică de Colinde, ce cuprinde cântece adunate din toate tradițiile confesiunilor participante va avea loc în Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:30.

Vor interpreta: Corul „Magnificat” al Catedralei Greco-Catolice „Schimbarea la Față”, Corul Facultății de Teologie Reformată, Corul „Oremus” al Seminarului Teologic Ortodox, Corul „Sfânta Cecilia” al Bisericii Romano-Catolice „Sfântul Mihail”, Corul „Viva la Musica” al Forumului Democrat German și Corul de Cameră „Psalmodia Transylvanica” al Facultății de Teologie Ortodoxă.

Inițiativa, cu o tradiție de peste 25 de ani este o bună ocazie prin care bisericile istorice din Cluj-Napoca dau dovadă de unitate și respect reciproc în Hristos, a cărui naștere o preamăresc împreună prin frumoasele colinde specifice fiecărui cult în parte.

 

 

foto credit: insidecluj.ro